Importante!

  • DOZÁPIS do kurzu ITALŠTINA pro ZAČÁTEČNÍKY letní semestr 2021

    Dozápis do KURZU ITALŠTINA PRO MÍRNÉ ZAČÁTEČNÍKY (začátek kurzu): ZÁŘÍ 2020 - ÚTERÝ 18:00 - 19:30 KURZ POKRAČUJE i v LETNÍM SEMESTRU 2021 Pro rezervaci a úhradu kurzovného pište na \n Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. nebo volejte na...

  • ITALIANO - Italština pro ZAČÁTEČNÍKY - září 2018

    Od září 2018 nabízíme KURZY PRO ZAČÁTEČNÍKY  či "ITALŠTINA PRO falešné ZAČÁTEČNÍKY" a MNOHO DALŠÍCH! Na viděnou se těší : - Hedvika Santoro: vždy v PONDĚLÍ od 16:40h (90 minut) - Kateřina Štroblová: vždy v ÚTERÝ od 16:30/18:00 h (90 minut) MÍSTO: učebna v centru Plzně (detaily: prosím kontaktujte...

  • ON-LINE VÝUKA ITALŠTINY

    Zápis do KURZŮ ITALŠTINY v letním semestru 2021 je stále MOŽNÝ. Kurzy probíhají dle aktuální situace ON-LINE formou. Pro podrobnější informace, kontaktujte: Hedvika SANTORO 777-593-046; popř. emailem:...

  • ZIMNÍ SEMESTR ZÁŘÍ 2019 - ČERVEN 2020

    Školní rok 2019-2020 již začal - ZÁPISY do kurzů stále probíhají - s REZERVACÍ posledních míst neváhejte! – kontaktujte vyučující – Hedvika Santoro – viz "Kontakty". ITALŠTINA - mírně pokročilí - ČTVRTEK od 18:00 - 19:30 h - jsou ještě volná místa; úroveň - přítomný, minulý čas (passato...

Cercare

Login

Chi è online

Abbiamo 40 visitatori e nessun utente online

Insegnanti

Preside: Mgr. Kateřina Štroblová, Ph.D.
Vicepreside: Mgr. Hedvika Santoro

Bella Italia

Per curiosità

Recepty

  • Culingiones - ricetta

    CULINGIONES = CULURGIONES (pasta sarda) Ingredienti per 6 persone: Pasta: farina 00 g 200 - farina di grano duro g 200 - sale Ripieno e condimento: pecorino salato g 500 più un po' per condire -...

    Leggi tutto...

  • Un piatto siciliano

    PASTA ALLA NORMA     ricetta originale – cucina SICILIANA: Dosi per: 4 persone    Tempo di preparazione: 20 minuti     Tempo di cottura: 40 minuti     Tempo totale: 60 minuti     La pasta alla Norma, di origine...

    Leggi tutto...