Importante!

  • Aktuální informace - KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY ZS 2018

    BUONGIORNO STUDENTI!!! Kurz pro ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY SE BUDE KONAT vždy v ÚTERÝ , od 16:30 do 18:00 hodin a začne 18. 9. 2018. Místo učebny sdělíme v mailu. Přeji krásný den! Buona giornata! H. Santoro

  • ITALIANO - Italština pro ZAČÁTEČNÍKY - září 2018

    Od září 2018 nabízíme KURZY PRO ZAČÁTEČNÍKY  či "ITALŠTINA PRO falešné ZAČÁTEČNÍKY" a MNOHO DALŠÍCH! Na viděnou se těší : - Hedvika Santoro: vždy v PONDĚLÍ od 16:40h (90 minut) - Kateřina Štroblová: vždy v ÚTERÝ od 16:30/18:00 h (90 minut) MÍSTO: učebna v centru Plzně (detaily: prosím kontaktujte...

  • ZIMNÍ SEMESTR ZÁŘÍ 2018 - LEDEN 2019 - ZÁPISY

    Zimní SEMESTR 2018-2019 již začal - ZÁPISY do kurzů ještě probíhají - s REZERVACÍ posledních míst neváhejte! – kontaktujte vyučující – Hedvika Santoro – viz "Kontakty". ITALŠTINA - mírně pokročilí - ČTVRTEK od 18:00 - 19:30 h - jsou ještě volná místa; úroveň - přítomný, minulý čas (passato...

Cercare

Login

Chi è online

Abbiamo 47 visitatori e nessun utente online

Spuštění nových webových stránek

Buongiorno tutti!  Oggi,  il 13 dicembre 2013, sono esattamente TRE MESI  che siamo con voi - noi, le vostre pagine web della "SPI Plzen"!!!

Dne 13. 9. 2013 jsme pro Vás spustili nové internetové stránky. Doufáme, že Vám poskytnou všechny důležité informace týkající se naší Společnosti. Kromě informací organizačního charakteru zde budou umísťovány zajímavosti nejrůznějšího typu – l'argomento sarà sempre quello, cioè: l'ITALIA.

Bella Italia

Per curiosità

Recepty

  • Culingiones - ricetta

    CULINGIONES Ingredienti per 6 persone: Pasta: farina 00 g 200 - farina di grano duro g 200 - sale Ripieno e condimento: pecorino salato g 500 più un po' per condire - patate g 300 - cipolla - aglio...

    Leggi tutto...

  • Un piatto siciliano

    PASTA ALLA NORMA     ricetta originale – cucina SICILIANA: Dosi per: 4 persone    Tempo di preparazione: 20 minuti     Tempo di cottura: 40 minuti     Tempo totale: 60 minuti     La pasta alla Norma, di origine...

    Leggi tutto...