Importante!

  • Aktuální informace - KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY ZS 2018

    BUONGIORNO STUDENTI!!! Kurz pro ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY SE BUDE KONAT vždy v ÚTERÝ , od 16:30 do 18:00 hodin a začne 18. 9. 2018. Místo učebny sdělíme v mailu. Přeji krásný den! Buona giornata! H. Santoro

  • ITALIANO - Italština pro ZAČÁTEČNÍKY - září 2018

    Od září 2018 nabízíme KURZY PRO ZAČÁTEČNÍKY  či "ITALŠTINA PRO falešné ZAČÁTEČNÍKY" a MNOHO DALŠÍCH! Na viděnou se těší : - Hedvika Santoro: vždy v PONDĚLÍ od 16:40h (90 minut) - Kateřina Štroblová: vždy v ÚTERÝ od 16:30/18:00 h (90 minut) MÍSTO: učebna v centru Plzně (detaily: prosím kontaktujte...

  • ZIMNÍ SEMESTR ZÁŘÍ 2018 - LEDEN 2019 - ZÁPISY

    Zimní SEMESTR 2018-2019 již začal - ZÁPISY do kurzů ještě probíhají - s REZERVACÍ posledních míst neváhejte! – kontaktujte vyučující – Hedvika Santoro – viz "Kontakty". ITALŠTINA - mírně pokročilí - ČTVRTEK od 18:00 - 19:30 h - jsou ještě volná místa; úroveň - přítomný, minulý čas (passato...

Cercare

Login

Chi è online

Abbiamo 46 visitatori e nessun utente online

NOVÝ ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 - NUOVO ANNO SCOLASTICO

Zápisy pro nový SEMESTR 2016-2017 JIŽ ZAČALY ! Zapsání do kurzů či rezervace volných míst – kontaktujte vyučující – Hedvika Santoro – viz "Kontakty".

- ITALŠTINA FALEŠNÍ ZAČÁTEČNÍCI– doporučujeme méně (pondělí) či více (čtvrtek) pokročilé "falešné začátečníky".

- Konverzačně laděný kurz úrovně ITALŠTINA B1, B2 – středa 18:00 – 19:30h.

Úplná nabídka kurzů společnosti – viz "Nabídka kurzů".

VŠECHNY kurzy společnosti jsou 90ti minutové – semestr u nás trvá 5 měsíců! Začínáme již 5. září 2016!

ARRIVEDERCI presto e BUONE VACANZE!!!

Bella Italia

Per curiosità

Recepty

  • Culingiones - ricetta

    CULINGIONES Ingredienti per 6 persone: Pasta: farina 00 g 200 - farina di grano duro g 200 - sale Ripieno e condimento: pecorino salato g 500 più un po' per condire - patate g 300 - cipolla - aglio...

    Leggi tutto...

  • Un piatto siciliano

    PASTA ALLA NORMA     ricetta originale – cucina SICILIANA: Dosi per: 4 persone    Tempo di preparazione: 20 minuti     Tempo di cottura: 40 minuti     Tempo totale: 60 minuti     La pasta alla Norma, di origine...

    Leggi tutto...