Se sázkařskou stránkou Mostbet CZ z České republiky si můžete být jisti, že se skvěle pobavíte a zvýšíte své výhry! Najdete zde vše, co potřebujete pro vzrušující herní atmosféru: možnost sázet online, rychlé výběry, různé bonusy a akce, sázky zdarma a roztočení zdarma. Vyvinuli jsme pro vás také pohodlnou mobilní aplikaci, kde můžete uzavírat sázky, aniž byste byli rozptylováni od důležitých záležitostí.

Důležité!

  • PREZENČNÍ KURZ PRO POKROČILÉ !!

    Hledáme účastníky do již rozběhnutého prezenčního kurzu italštiny pro pokročilé. (Jsme v učebnici Nuovissimo Progetto Italiano 2 - v Unità 5). Kurz se bude konat v ÚTERÝ od 16:30 hodin v učebně v centru Plzně. TĚŠÍME SE NA NOVÉ ZÁJEMCE! :-) Arrivederci! kontakt: hedvika.santoroZAVINÁČitalstinaplzen.cz ...

    Číst dál...

  • Školní rok 2024-2025 Prezenční/ON-LINE

    Zápis do KURZŮ ITALŠTINY v zimním semestru 2024-2025 je již MOŽNÝ. Kurzy budou probíhat prezenčně/ ON-LINE formou. Pro podrobnější informace, kontaktujte: Hedvika SANTORO 777-593-046; popř. emailem:...

    Číst dál...

  • ZIMNÍ SEMESTR ZÁŘÍ 2019 - ČERVEN 2020

    Školní rok 2019-2020 již začal - ZÁPISY do kurzů stále probíhají - s REZERVACÍ posledních míst neváhejte! – kontaktujte vyučující – Hedvika Santoro – viz "Kontakty". ITALŠTINA - mírně pokročilí - ČTVRTEK od 18:00 - 19:30 h - jsou ještě volná místa; úroveň - přítomný, minulý čas (passato...

    Číst dál...

  • ITALIANO - Italština pro ZAČÁTEČNÍKY - září 2018

    Od září 2018 nabízíme KURZY PRO ZAČÁTEČNÍKY  či "ITALŠTINA PRO falešné ZAČÁTEČNÍKY" a MNOHO DALŠÍCH! Na viděnou se těší : - Hedvika Santoro: vždy v PONDĚLÍ od 16:40h (90 minut) - Kateřina Štroblová: vždy v ÚTERÝ od 16:30/18:00 h (90 minut) MÍSTO: učebna v centru Plzně (detaily: prosím kontaktujte...

    Číst dál...

Hledat

Přihlášení uživatele

Kdo je online

Právě přítomno: 85 hostů a žádný člen

Zajímavosti

Ponte Morandi - Omaggio della Ferrari

Ponte Morandi - l'omaggio della Scuderia Ferrari alle vittime del crollo...

Per saperne di più, leggi qua.

Adriano Celentano

Oggi, il 6 gennaio 2018, il nostro pensiero va in Via Gluck....a fare tanti auguri a Adriano Celentano che compie 80 anni... Per leggerne di più, clicca qui.

Picasso e l'Italia - Picasso a Itálie

Právě začínající výstava "Picasso tra Cubismo e Classicismo: 1915-1925” v Římě nám přiblíží vtah "Picasso a Itálie" - "Picasso e l'Italia" - více čti zde.

 

Místo konání výstavy: Řím, Scuderie del Quirinale - od 21.9.2017 do 21.1.2018

"Picasso tra Cubismo e Classicismo: 1915-1925”, dal 22 settembre al 21 gennaio 2018, Scuderie del Quirinale, Roma

 

 

Università Italiane - Classifica Mondiale

Le migliori Università Italiane secondo la classifica mondiale - per leggere l'articolo, clicca qui.

Umberto Eco - un anno dalla morte

Omaggio a Umberto Eco (Alessandria 5.1.1932 - Milano 19.2.2016) : per leggere l'articolo, clicca qui

Colosseo Quadrato - ROMA

La prossima volta che venite a Roma, andate a vedere il Palazzo della Civiltà Italiana (quartiere EUR)! La sede della famosissima FENDI vi stupirà sia per il suo stile archittetonico, sia per quello che troverete dentro (esposizioni)! Ecco un articolo per leggerne di più.

Giro d'Italia 2015

Per tutti gli sportivi proponiamo il programma del GIRO D'ITALIA 2015. Seguiamolo insieme alla "GAZZETTA DELLO SPORT"! Per visualizzare le varie tappe del Giro clicca qui.

Padiglione ceco - EXPO Milano 2015

Ecco uno dei più amati padiglioni dell'Expo 2015. Qua

Costa Concordia - Francesco SCHETTINO

.....cosa succede a Grosseto. Quanto rischia Schettino.... Clicca QUI

Bella Italia

Zajímavosti

Recepty

  • Culingiones - ricetta

    CULINGIONES = CULURGIONES (pasta sarda) Ingredienti per 6 persone: Pasta: farina 00 g 200 - farina di grano duro g 200 - sale Ripieno e condimento: pecorino salato g 500 più un po' per condire -...

    Číst dál...

  • Un piatto siciliano

    PASTA ALLA NORMA     ricetta originale – cucina SICILIANA: Dosi per: 4 persone    Tempo di preparazione: 20 minuti     Tempo di cottura: 40 minuti     Tempo totale: 60 minuti     La pasta alla Norma, di origine...

    Číst dál...